Skip to content
daniel berma login

Sidotjänst – hemsidor

Inriktning startups och andra på en budget

Ett litet sidospår från andra lite tyngre saker: Hemsidor – Ett ansikte utåt från idé till verklighet. En passion är att skapa koncept och hållbara lösningar som även fungerar i praktiken. En annan är att stödja startups med begränsad budget genom att erbjuda väl designade hemsidor till ett fast och överkomligt pris. Min inriktning och resonemanget är att det ska vara en sida att växa ur när bolaget och kunskapen är större. Med en förutbestämd mall får du inte bara en estetiskt tilltalande webbsida, utan även verktyg för att framhäva din unika företagsidentitet. Samtidigt får jag en tydligt ställd förväntan och du en målbild utav vad det är som är slutresultatet. Jag tror på att göra webbdesign tillgänglig för alla och ser fram emot att vara din första partner på den digitala resan. Vi kan även diskutera om du vill ha en mer generell supporterande roll också då jag är van vid att arbeta med konceptdesign.

Prestanda Pagespeed Insights
SEO vänlighet Seobility
trafik genererad enligt Cloudflare på en sida släppt tredje april 2024
pagespeed100

Kvalitet och Prestanda garanti

Jag gillar att sticka ut hakan och leverera lite extra. Därför vill jag erbjuda högsta kvalitet och prestanda för varje webbplats jag skapar och det skulle vara svårt att sätta mitt namn på den om den om jag inte gör det ordentligt. Min garanti till dig som kund inkluderar:

 • Pagespeed Insights: Jag strävar efter minst 70 poäng för snabbhet enligt Pagespeed Insights. Denna sida når 99 i prestanda och det är samma grund som de sålda hemsidorna. Beroende på webbhotell kan detta variera något, men i princip är det denna mätbara prestanda du som kund kan förvänta dig. Se bild nedan.

 • SEO vänligt ramverk: Vi garanterar en minst 80% poäng enligt Seobility för att säkerställa optimal sökmotorprestanda. Denna sida når 90%, se bild nedan. SEO, som står för Search Engine Optimization, är något man arbetar med långsiktigt och bygger på att Google och andra sökmotorer ska förstå er hemsida. Med ett bra ramverk är grunden lagd och det blir lättare att ranka högre i framtiden.  

Jag är dedikerade till att leverera webbplatser som ser bra ut visuellt, även om det i de flesta fall är sujektivt men även fungerar väl i användarupplevelse och prestanda. Mitt åtagande är att sticka ut på nivån av kvalitet och funktionalitet. Den tredje bilden är resultatet från ett arbete jag gjort. 

Hemsida till fast pris

Som startup eller på en budget ska det vara enkelt att veta vad det kostar. Det ska finnas en enkel och transparent prisstruktur, utformad för att möta dina behov som startup. Du vet vad det kostar och du vet vad du får. Tydliga förväntningar utan överraskningar! För endast 3 995 kr exklusive moms ingår följande:

 • Huvudsida: En engagerande startsida som lockar besökare och presenterar din verksamhet på ett minnesvärt sätt.

 • Kontaktsida: En lättillgänglig sida för dina kunder att komma i kontakt med dig och få viktig information.

 • ”Om Oss”: En sida dedikerad till att berätta din företagshistoria och skapa en personlig koppling till besökarna.

Jag tror på att erbjuda högkvalitativa webbplatser till överkomliga priser för att stödja tillväxten av ditt företag. Med detta fasta pris får du inte bara en prisvärd lösning utan även den nödvändiga närvaron på nätet för din startup.

daniel berma login

Mitt Erbjudande Inkluderar:

 • Responsiv Design: Din webbplats kommer att vara optimalt anpassad för en smidig och effektiv upplevelse oavsett enhet. 

 • Grundläggande SEO-optimering: Jag implementerar grundläggande SEO-principer för att förbättra synligheten och öka chanserna att hittas online. Detta är SEO-ramverket och ska inte förväxlas med långsiktigt SEO arbete.

 • Bildoptimering: För snabba laddningstider och en estetiskt tilltalande webbplats. 

 • Enkel Hantering: Jag tillhandahåller en användarvänlig plattform så att du enkelt kan uppdatera och underhålla din webbplats. 

 • Stöd och Rådgivning: Grundläggande support står till ditt förfogande för att hjälpa dig med eventuella frågor eller justeringar.

Denna omfattande tjänst kommer säkerställa att kunder inte bara får en webbplats utan en helhetslösning för att lyckas online.

daniel berma login

En prenumerationsmodell för den lilla budgeten

Budgetvänlig Digital Närvaro Prenumeration

Som startup i svåra tider är det viktigt att hushålla med pengarna och stoppa dem där de behövs bäst. Därför erbjuder jag en Digital Närvaro Prenumeration – det perfekta valet för dem som startar med små resurser men stora ambitioner. För endast 495 kr per månad (exklusive moms) under en bindningstid på sex månader får du:

 • En anpassad webbplats med huvudsida, kontakt och ”Om Oss”.
 • Kvalitets- och prestandagaranti med minst 70% på Pagespeed Insights och 80% enligt Seobility.
 • En egen subdomän hos oss för att kickstarta din digitala närvaro.

Det är viktigt att notera att denna prenumeration är utformad som en initial plattform. Jag förväntar mig att ditt företag kommer att växa ifrån denna och utvecklas över tiden, och vår flexibla lösning ger dig möjlighet att gradvis anpassa din digitala närvaro i takt med din framgång. Börja litet, dröm stort, och det bästa som finns är när du lämnar tjänsten för att du har kommit igång med ditt företag!

daniel berma login

Sidotjänst – Texter

Professionell Texttjänst Tillägg

För ersom söker en smidig och skräddarsydd webbupplevelse erbjuder jag även att skriva texterna till er sida, genom vad jag kallar Professionell Texttjänst Tillägg. Jag kan skapa informativa, engagerande, upplyftande (eller något annat) texter och anpassat innehåll för din webbplats. Prissättningen är enkel och flexibel:

 • Pris: 3 kr per ord.

 • Minsta kostnad: 1000 kr.

Denna tilläggstjänst ger dig möjligheten att fokusera på din verksamhet medan jag sätter ord på det nödvändiga innehållet för att skapa en minnesvärd online närvaro. Låt oss göra din digitala berättelse lika imponerande som din verksamhet.

daniel berma login

Kontakta mig på följande vis:

Email | Telefon 

Eller chatbubblan i hörnet